Service oversigt
In Style By Louise

Fremhæv dine smukkeste karaktertræk med professionel makeup og håropsætning!

 

Følg os på Instagram

Alle mennesker har et forskelligt grin, en bestemt stemme og nogle helt specielle individuelle karaktertræk.

Servicekvalitet

Alle mennesker er for mig smukke og unikke på hver sin måde. Alle mennesker har et unikt smil, en bestemt stemme og nogle helt specielle individuelle karaktertræk.

For mig er bryllupper min sande passion. Der er noget helt magisk og fortryllende over bryllupper, som jeg simpelthen elsker at spille en rolle i. Omend min rolle er meget lille, så betyder det meget at sidde på bryllupsmorgenen med den smukke brud og gøre hende endnu smukkere. Med frisør- og makeupartistuddannelsen har jeg fået en række redskaber med i bagagen, der gør, at jeg kan anerkende og imødekomme dine ønsker og gøre dit udseende præcis, som du har tænkt og drømt.

At skulle arrangere og organisere et bryllup kan være meget stressfuldt og nervepirrende for bruden. ALT SKAL VÆRE PERFEKT. Selvfølgelig skal det dét! Det er netop derfor, at jeg i mine brudepakker har en prøvesession inkluderet. Dette går ud på, at jeg nogle uger forinden Din Store Dag kommer ud til dig, hvor vi afprøver diverse styles og håropsætninger således, at du kan sikre dig, at du får PRÆCIS det look du har tænkt på. Prøvesessionen er selvfølgelig ikke en fuld makeup og håropsætning, men blot en guide til det look, som du efterspørger til Din Store Dag.

Desuden er prøvesessionen også til for, at du får et indblik i mig som person således du trygt kan sætte din tillid til mig – forinden bryllupsmorgenen.

På selve bryllupsmorgenen vil jeg ankomme til det aftalte sted, hvor jeg vil give dig dit drømmelook. Jeg tilbyder også dine brudepiger noget let styling af hår og makeup. Således at I alle sammen kan se elegante og smukke ud i fællesskab.

Det skal dog siges, at det er DIG det handler om. Det er DIN store dag, hvorfor du hele vejen igennem vil være 1. prioritet.

Spørgsmål?